JNT
Logo_EU
Logo_Daphne
Join_The_Net
Sprachauswahl
eu
at
be
bg
cy
cz
de
dk
ee
es
fi
fr
gb
gr
hu
ie
it
lt
lu
lv
mt
nl
pl
pt
ro
se
si
sk
linie_oben
Imprint

 

graphik references:

http://www.pixelio.de

©Birgit Lieske

 http://deutsch.istockphoto.com

©Alexander Kuzovlev

 http://deutsch.istockphoto.com

©poco_bw

 

 

Responsabilitatea pentru conţinut

 

Dorim, ca acest site sa ofere informaţii de ultimă oră, dar nu ne asumăm în niciun fel responsabilitatea pentru conţinutul oferit. Legea ne limitează responsabilitatea ca furnizor de servicii, strict la conţinutul A.L.E.G. de pe acest site.

Nu suntem obligaţi să monitorizăm informaţiile furnizate de alte surse oferite sau stocate pe acest site. Totusi, vom şterge orice conţinut care încalcă prevederile legale. Responsabilitatea noastră începe in momentul in care am luat la cunostinta că un conţinut încalcă, în vreun fel, prevederile legale aflate în vigoare.


Responsabilitatea pentru link-uri


Site-ul nostru conţine link-urile şi ale altor pagini de internet.
Nu ne asuman nicio repsonsabilitate atât asupra continutului informaţiilor  cât şi asupra corectitudinii acestora. Responsabilitatea le revine în întregime proprietarior/furnizorilor.

În acest moment link-urile altor furnizori au fost legate de al nostru si acestea  nu încalcă prevederile legale. Orice link care va încalca în vreun fel legile existente va fi sters.Drepturile de autor

 

Conţinuturile şi lucrările oferite pe acest site sunt guvernate de legile copyright-ului din România. Multiplicarea, procesarea, diseminarea sau orice altă formă de comercializare a materialelor se va face doar în urma obţinerii unor aprobări în scris de la autorii materialelor vizate.  


Protecţia datelor

 

Atenţie la nesiguranţa transmiterii datelor în mediul virtual, în special prin e-mail, cauzată de imposibilitatea protecţiei complete împotriva accesului unei a treia părţi. Cu toate acestea o să încercăm să protejăm datele cu caracter personal, însă va trebui să ţinem cont şi de acestă posibilitate limitată. Chiar dacă vor fi transmise date cu caracter personal – via internet – se va încerca să se ceară acordul persoanei în cauză. În consecinţă, ca şi proprietari ai acestui site, nu vom fi răspunzători pentru orice problemă apărută ca urmare a  acestui fapt sau a oricărei alte omisiuni din partea noastră.

Nu dorim să se folosească informaţii cu caracter personal din partea unei a treia părţi pentru a transmite  materiale cu caracter publicitar. Ca şi proprietari ai acestui site, ne rezervam dreptul de a lua măsurile prevăzute de lege in cazul unor e-mail-uri de tip spam sau cu caracter publicitar.